{content|string_get_meta_description}

Звіт за 2020 рік Громадської організації "Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів"

Звіт за 2020 рік Громадської організації "Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів"

Громадська організація «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів» — це мережа правозахисників, які захищають права мешканців Донецької та Луганської областей. 

Ми маємо центральний офіс у м. Слов’янськ, однак у той же час маємо представництва у Сіверській ОТГ, м. Волноваха, м. Маріуполь, м. Краматорськ, м. Бахмут, м. Дружківка, Миколаївській ОТГ, м. Костянтинівка. Ми також працюємо, щоб підвищити рівень правової свідомості мешканців Донеччини. Ми робимо речі, що задають якісно новий рівень комунікації місцевих громад з громадянами, підвищують рівень правової свідомості та рівень задоволення людей від перебування у місцевих громадах, де почувають себе у безпеці. 

Місія ГО «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів»: сприяння утворенню такої моделі взаємовідносин між суспільством та державою, за якої кожному громадянину України буде гарантовано дотримання його прав, свобод і повагу до гідності.

Основні напрямки роботи: ГО «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів» проводить безоплатні юридичні консультації для осіб, чиї права порушені, з різних правових питань: 

— надання юридичних консультацій та правова допомога незахищеним верствам населення; 

— комплексна юридична допомога усім постраждалим від збройного конфлікту на Сході України, зокрема учасникам АТО та членам їх родин, ВПО, членам родин загиблих та зниклих безвісті, колишнім полоненим, заручникам, жертвам тортур, представникам волонтерського руху, населенню зони розмежування; 

— юридична допомога громадянам, що знаходяться під вартою та місцях позбавлення волі;

— представництво інтересів наших клієнтів в національних та міжнародних судах;

— написання та лобіювання нормотворчих актів в інтересах категорії постраждалих від конфлікту на Сході України;

— підвищення правової обізнаності, правова просвіта населення, навчання стандартам роботи з цільовою групою; 

— психологічна допомога вразливим верствам населення;

— підготовка медіаторів та послуги медіатора у позасудовому вирішенні конфлікта.

Детально про діяльність, використання фінансових ресурсів та громадські ініціативи ГО «Регіональний центр медіації та вирішення конфліктів» читайте у звіті за 2020 рік, що доступний за посиланням: drive.google.com/file/d/1P0te_mdNfYR5svxL3-ILmAh0iQ22LV-W/view?usp=sharing 

22:28
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).