{content|string_get_meta_description}

На Донеччині ветерани АТО зможуть отримати консультації та допомогу експертів з питань працевлаштування

На Донеччині ветерани АТО зможуть отримати консультації та допомогу експертів з питань працевлаштування

Громадська організація «Агенція демократичного розвитку Донбасу» в рамках реалізації проєкту «Сприяння розвитку стійких економічних можливостей ветеранів АТО на Донеччині в умовах пандемії COVID- 19» запустила роботу Консультаційного центру зі сприяння зайнятості ветеранів АТО у м. Слов’янськ.

Завдяки роботі Центру, ветерани АТО зможуть отримати наступні послуги:

● консультації̈ ментора з працевлаштування, проведення профорієнтацій;

● консультації̈ щодо питань зайнятості;

● проведення профорієнтаційного тестування ветеранів АТО та супровідні консультації щодо результатів тестування та їх подальшої інтеграції у свій професійний розвиток;

Всі бажаючи зможуть отримати консультації та допомогу експертів офлайн, онлайн через скайп, зум, месенджери та телефоном.

«Наша мета це економічний розвиток ветеранів АТО в Донецькій області та покращення рівня їх соціального захисту на рівні місцевих громад Донеччини. З цією метою ми хочемо застосувати системний підхід до вирішення проблем ветеранів АТО через запровадження Консультаційного центру, проведення навчання, майстер-класів для ветеранів АТО, їх пост тренінгового супроводження, проведення моніторингу соціальних потреб та проблем», — зазначив керівник організації Сергій Коваленко.

Контакти Консультаційного центру зі сприяння зайнятості ветеранів АТО у м. Слов’янськ:

адреса – вул. Свободи, 6, 1 поверх;

телефон (Viber, Telegram) +380669944960;

пошта — agencydonetsk08@gmail.com

Фейсбук-сторінка: www.facebook.com/ngoddda

Цей проект відбувається за підтримки Програма реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX та ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу”
23:23
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).