{content|string_get_meta_description}

В Донецькому регіоні підведені підсумки реалізації проєкту “Мир у цифровий час”

В Донецькому регіоні підведені підсумки реалізації проєкту “Мир у цифровий час”

Захід було проведено у комбінованому форматі – онлайн/офлайн за участі амбасадорок проєкту та учасниць і учасників заходів проєкту.

Підсумовуючи діяльність з реалізації проєкту Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «МИР У ЦИФРОВИЙ ЧАС», учасники(ці) заходів поділились враженнями та розповіли, як їх участь у проєкті вплинула на їх розвиток та діяльність в царині миробудівництва, діалогу, лідерства.

Були представлені досягнення проєкту, а саме, за час реалізації – з серпня по грудень:

  • відібрано 6 амбасадорок- агентів миру, які реалізовували у своїх громадах власні міні-проєкти
  • географією проєкту охоплено 6 населених пунктів: Маріуполь, Велика Новосілка, Бахмут, Краматорськ, Покровськ, Ольгинська ТГ.
  • залучено 12 блогерів, які вели блогерську діяльність з публікації постів на теми Миротворчості, діалогу та молодіжного лідерства на порталі проєкту – Mustpost
  • проведено 10 блог-кафе, на які залучено більше 220 учасників(ць), з яких біля 50 пов’язані з непідконтрольною територією (ВПО, члени ветеранів АТО, інші)
  • проведено 2 дводенні тренінги за темами “Блогерство та молодіжне лідерство” та “Конфлікт – діалог – мир”, на які залучено 50 учасників(ць), з яких 15 пов’язані з непідконтрольною територією
  • проведено Презентаційний круглий стіл, на який залучено 25 учасників(ць), з яких 6 пов’язані з непідконтрольною територією
  • проведено соціологічне опитування молодіжних лідерів (вибіркова сукупність – 50) в 8 громадах: Велика Новосілка, Маріуполь, Бахмут, Краматорськ, Волноваха, ТГ Волноваського району – Ольгинська та Хлібодарівська, Покровськ.
  • здійснено аналіз наявних місцевих програм у сфері підтримки молоді та молодіжних ініціатив на рівні територіальних громад за наступними документами: СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ НА ПЕРІОД ДО 2027 РОКУ та План заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року
  • проведено 3 експертні інтерв’ю.
  • надані рекомендації до 6 місцевих рад Донецької області: Волновахи, Маріуполя, Вугледара, Великої Новосілки, Бахмуту, Краматорська.
  • розміщено біля 250 постів на порталі MUSTPOST
  • розміщено більше 60 публікацій про діяльність у проєкті у ЗМІ

Проєкт реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#ФундаціяПравЛюдини #HumanRightsFoundation #Мир у цифровий час #PeaceinDigitalEra

02:21
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Юрист інформаційно-правового центру допоміг з вирішенням фінансових труднощів
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» на початку лютого 2024 року звернувся пан Андрій

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).