{content|string_get_meta_description}

На Луганщині пройшла серія навчань для жінок з розвитку підприємництва в умовах пандемії

На Луганщині пройшла серія навчань для жінок з розвитку підприємництва в умовах пандемії

Починаючи з листопада та завершуючи кінцем грудня на Луганщині пройшло 8 навчальних онлайн семінарів для жінок «Мотивація до підприємництва та визначення зовнішніх і внутрішніх ресурсів в умовах пандемії» за ініціативи ГО “Ліга жінок-виборців”.

Проведення семінарів стало можливим завдяки реалізації проєкту “Сприяння самозайнятості жінок та економічному відновленню громад поблизу лінії зіткнення в Луганській області” за підтримки Уряду Великої Британії через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO).

Кожен семінар збирав біля 20-25 учасниць, а онлайн формат дозволив безперешкодно відвідати навчання жінкам з багатьох міст Луганської області, а саме: Станиці Луганської, Щастя, Попасної, Гірського, Рубіжного, Білокуракиного, Лисичанська, Золотого, Новоайдару, Старобільська, Сєвєродонецька, Кремінної та інших.

До навчальних занять увійшли такі теми:

  • -Сутність та функції підприємництва
  • -Види підприємницької діяльності в Україні
  • -Підприємницька діяльність в умовах пандемії
  • -Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД)
  • -Система оподаткування в Україні
  • -Підприємець – ключова фігура бізнесу
  • -Творче завдання «Мої зовнішні та внутрішні ресурси».
  • -Рушійні сили розвитку підприємства
  • -Теорія мотивацій
  • -Зміни та результати
  • -Модель «SCAMPER» для покращення чи генерації ідей
  • -Шаблон бізнес-ідеї «Канвас»

Окрім цього учасниці отримували завдання для самостійного опрацювання, ставили тренеру питання, спілкувались на пройдені теми, і на останок слухали притчу про вудочку та рибу.

Нагадаємо, що з листопада 2021 року працює Віртуальний ресурсний центр з підтримки зайнятості жінок та розвитку малого бізнесу для громад поблизу лінії зіткнення розпочав свою роботу в Луганській області.

Ресурсним центром надаються наступні послуги:

— консультації з пошуку роботи, написання резюме;

— консультації з питань бізнесу, податків та реєстрації ФОП;

— консультації з бізнес-планування та маркетингу;

— інформаційна підтримка про наявні кар'єрні можливості;

— консультації психолога для жінок;

Ресурсний центр працює онлайн, менеджерами центру надаються консультації через zoom, скайп, телефон, крім того, можна зв’язатися з Ресурсним центром у соцмережах. Також заплановано створення веб-сайту з корисною інформацією, відео-вебінарами та контактами центру.

Контакти Віртуального ресурсного центру:

— телефон +380983065015.

— Фейсбук-сторінка: www.facebook.com/lwv.ngo/

Заходи відбуваються в рамках проєкту “Сприяння самозайнятості жінок та економічному відновленню громад поблизу лінії зіткнення в Луганській області” ГО «Ліга жінок-виборців“, за підтримки Уряду Великої Британії через Міністерство закордонних справ, у справах співдружності та розвитку (FCDO)

16:46
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).