{content|string_get_meta_description}

Внутрішньо переміщена жінка відновила свої трудові права завдяки фахівцю громадської організації "Правозахисний центр жінок-виборців"

Внутрішньо переміщена жінка відновила свої трудові права завдяки фахівцю громадської організації "Правозахисний центр жінок-виборців"

Марина втратила свій дім та майно внаслідок війни та була змушена втекти до безпечного міста разом із своєю родиною. Однак у новому місці вона стикнулася з безробіттям та знеціненням свого досвіду та кваліфікації. Втративши трудове місце та статус, вона потрапила в коло бідності та відчуженості.

На щастя, Марина знайшла шлях до «Правозахисного центру жінок-виборців» та звернулася за допомогою.

Фахівець почав ретельний аналіз ситуації Марини, визначаючи всі її потреби та можливості. Він ретельно дослідив законодавство, яке стосувалося її трудових прав та зміг встановити порушення цих прав. Важливим етапом було відновлення її віри в себе та її здатність до працевлаштування, після довгих місяців безуспішного пошуку роботи.

Марині надано інформацію про її права та обов'язки на робочому ринку та зробив все можливе, щоб підготувати її до подачі заявок на робочі місця та співбесід. Важливими були також моральна підтримка та надання психологічної допомоги, оскільки Марина важко переживала свою втрату та бездіяльність.

Зараз Марина знайшла роботу в державній структурі, яка не лише відповідає її навичкам та досвіду, але й відновила її віру в себе та її можливості. Вона активно долучилася до діяльності «Правозахисного центру жінок-виборців» та стала прикладом для інших жінок у подібних ситуаціях.

Ця історія успіху показує, як внутрішньо переміщена жінка відновила свої трудові права завдяки підтримці та прагненню фахівця громадської організації «Правозахисний центр жінок-виборців.» Вона є втіленням сили та рішучості вдосконалювати своє життя та життя інших жінок, які стикаються з подібними викликами.

Роботу забезпечують фахівці громадської організації «Правозахисний центр Ліга жінок-виборців» у співпраці з чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» People in Need Ukraine та за фінансової підтримки Європейського Союзу.

18:12
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).