{content|string_get_meta_description}

Музпрацівник дитячого садка №49 Краматорська пише пісні для своїх вихованців

Музпрацівник дитячого садка №49 Краматорська пише пісні для своїх вихованців

У період карантину музичний керівник дитячого садка №49 «Казка» Олена Іващенко подарувала своїм вихованцям і їх батькам свою авторську пісню «Добрі слова». Відеозапис можна побачити на сторінці дошкільних установ в Фейсбуці. На думку педагога, доброта врятує світ.

«Нам не вистачає часом добрих слів, тому важливо їх говорити, як можна частіше. Слово може вилікувати, підняти настрій, вселити в людину впевненість і оптимізм. Якщо у вас поганий настрій, спробуйте сказати самі собі кілька хороших слів, і все зміниться », – впевнена автор пісні.
Олена Іващенко сама пише вірші і музику. Авторські пісні вона пише вже понад 10 років. «Я стала писати для своєї роботи, для дітей. Це не важко. А натхнення у мене є завжди, тому що я дуже люблю дітей і свою роботу», – каже педагог.
Олена Іващенко працює в сфері дошкільної освіти вже більше 40 років. Вона народилася і виросла в багатодітній родині, де два брати і дві сестри відвідували музичну школу.
«Потім моя сестра пішла до педучилища, і я теж вирішила стати педагогом. Я любила музику і дітей. У багатодітній родині неможливо вирости без любові до своїх братів і сестер. А музика була зі мною завжди, з самого дитинства. У нас дуже музична родина. Мама, наприклад, якій нещодавно виповнилося 88 років, прекрасно співає. Я закінчила Артемівське педагогічне училище і стала музпрацівник. Граю на фортепіано та акордеоні», – розповіла Олена Іващенко, – Діти відчувають ставлення до себе, треба в них просто повірити і вселити впевненість, і все буде добре. Ну і бути добрим, звичайно. Без доброго ставлення до малят нічого не вийде».
Завідуюча дитячим садком №49 «Казка» Олена Савенкова каже, що їм дуже пощастило з музпрацівником. «Олена Іващенко – прекрасна людина і педагог. Нічого, крім слів подяки, вона не заслуговує. Вона і поет, і композитор, і прекрасний організатор, і тонкий психолог. Без глибоких знань психології таких висот в роботі з дітьми не досягнеш.
А ще Олена Іващенко вміє відкривати таланти, причому не тільки у дітей. Так, вона побачила, що молодий помічник вихователя може співати, і сказала їй про це, допомогла. Тепер ця дівчина співає. Ну і звичайно те, що педагог сам пише пісні для дітей, говорить про його таланти і здібності. Ми раді, що у нас такий музичний керівник.
Ми всі чекаємо, коли закінчиться карантин і в групах нашого дитсадка знову стане шумно, коли діти знову до нас прийдуть і ми будемо жити, як раніше, співати пісні, проводити заняття і піклуватися про наших вихованців», – сказала завідуюча дитсадком.

За матеріалами MustPost.today
Посилання на публіуацію:https://www.mustpost.today/muzpratsivnyk-dytyachogo-sadka-…/

https://www.facebook.com/100015595592236/videos/779508055912374/

21:38
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).