{content|string_get_meta_description}

Вчителі Краматорська шиють захисні костюми для медпрацівників

Вчителі Краматорська шиють захисні костюми для медпрацівників

Педагоги краматорських шкіл та батьки приєдналися до «Марафону допомоги», який ініціювала Громадська організація «Наш Краматорськ».

Як повідомила начальник управління освіти Краматорська Марина Мозолева, коли побачила заклик в соцмережах про допомогу в пошитті одноразових захисних костюмів для медпрацівників, то відразу зателефонувала за вказаним телефоном. До ЗОШ №5 привезли партію викрійок і матеріал для пошиття. Заготовки роздали по школах міста. Викрійки для костюмів виконали на краматорського фабриці «Швачка».
«У цій ситуации коли наші медики знаходяться у небезпеці, ми одразу відреагувалі. Надали інформацію нашим школам и дитячому садочку и вже на ранок був список бажаючих прієднатіся до цієї акції. Ми розраховувалі десь на 30 осіб та отримали 43 бажаючих з дитячих садочків та понад 140 – зі шкіл. Долучені були не тільки вчителі праці, а ті, хто вміє шити, технічні працівники, батьки», – розповіла Марина Мозолева.
Так, учитель трудового навчання та основ здоров’я ЗОШ №24 Світлана Галинська шила костюми для медиків. Робота кипіла майже до 3 години ночі, але вчитель задоволена результатом. Також будинку шила костюми і вчитель музики та образотворчого мистецтва Наталія Аксьонова, яка не є професійною швачкою, але не змогла залишитися осторонь від призову громадської організації «Наш Краматорськ» допомогти медикам.
«Це дуже приємно, коли ти знаєш, що ти до цього долучівся. Комплект складається з халату, бахіл, медичної шапочки. Всі одноразові. На школу було надано 25 комплектів, які ми пошили за два дні», – сказала вчитель музики та образотворчого мистецтва Наталія Аксьонова.
За матеріалами MustPost.today
22:32
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).