{content|string_get_meta_description}

Маріуполь став “Великою культурною столицею України”

Маріуполь став “Великою культурною столицею України”

“Український культурний фонд” оголосив переможців програми «Культурні столиці України».

Мета програми – сприяння просуванню і розвитку культури в рамках реформи децентралізації з урахуванням здатності територіальної громади, потреб та інтересів її членів.

Маріуполь став переможцем і володарем звання «Велика культурна столиця України». Місто представило проект культурних ініціатив «Діалог мовою мистецтва». До нього увійшли спектакль-інсталяція «Дорога додому», яку організатори планують втілити на трасі Маріуполь-Донецьк, як символ надії на відновлення миру, пересувна художня виставка-майстерня PostMost, книжковий фестиваль Mariupol Open Book, фестиваль класичного мистецтва Mariupol Classic і інші. Сума гранту – 23 млн 136 тис грн.

Однак через коронавируса COVID-19 прийнято рішення про перенесення реалізації проектів переможців на 2021-й рік.

До речі, «Малої культурною столицею» став Славутич.

За матеріалами MustPost.today
20:53
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).