{content|string_get_meta_description}

Під час карантину у Маріуполі реконструюють площу Свободи

Під час карантину у Маріуполі реконструюють площу Свободи

На площі з’явиться 35-метровий фонтан та 400 дерев.

“На сьогоднішній день, працівники завершили установку зливової каналізації і змонтували параболічний пішохідний фонтан. Його протяжність складе близько 35 метрів. Жителі і гості міста зможуть гуляти під водною аркою. Зараз тривають роботи з автоматичного поливу і електропостачання”, – зазначили у міськраді. Епіцентром реконструйованої площі стане сцена. Вона поєднає майданчик для виступів і місце для відпочинку. Її унікальність в тому, що під нею буде знаходиться великий фудкорт.

Навколо площі буде висаджено понад 400 дерев. Маріупольці зможуть отримати насолоду від краси магнолії, тюльпанового дерева, сакури, червоного клена.

Також передбачено створення велосипедних доріжок. Вартість реконструкції становить близько 119 млн грн. Фінансування надходить з обласного та міського бюджетів.

За матеріалами Мustpost.today
16:53
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Ефективне вирішення проблеми з помилками в документах через допомогу юристів ГО «Херсонський центр прав людини»
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулася пані Анастасія , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Юридична допомога у отриманні дострокової пенсії за віком
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» звернулась пані Тетяна , яка мешкає в Білозерській територіальній громаді.
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Перемога над тривогою: Історія Валентини та її шлях до відновлення через психологічну підтримку
Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).