{content|string_get_meta_description}

Блог-кафе «Life мотивація» в Маріуполі

Блог-кафе «Life мотивація» в Маріуполі

22 червня в місті Маріуполь, в рамках проєкту «Голос жінки має силу 2020», нарешті відбувся офлайн захід – блог-кафе «Life мотивація».

Тема заходу «Life мотивація» обрана не випадково. Адже довгі місяці карантину вдома, виснажили нервову систему, а в деяких сім’ях – спричинили розрив відносин. Накопичились тяжкі негативні емоції, які треба негайно розрадити.

Тому життєва мотивація – філософська та коучингова тема. Вона чіпає струни душі, дістає з глибини підсвідомості все наболіле.

І як добре, коли ти в колі друзів переживаєш такі нелегкі емоційні моменти. Адже поруч є плечі, вуха та вуста таких самих як ти жінок. Вони можуть співчувати, надати поради, обійняти, розповісти на своєму прикладі як вони пережили подібні емоції, випадки.

Ось чому міні-проєкт «Мотиваційна школа жіночого лідерства» стартувала саме з мотивації до життя. Адже якщо в тебе немає сил, енергії, ти не любиш себе, тебе принижують, а ти все терпиш – то про яке лідерство можливо казати взагалі?

Тож, давайте  розповім поетапно, що ми робили.

Спершу ми знайомилися. Тренерки розповіли про проєкт «Голос жінки має сил 2020», організаторів заходу – ГО «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу». Потім назвали себе.

Тренерки:

Тетяна Вейдер – PhD, адвокатка, бізнес-тренерка, life коуч та амбасадорка проєкту.

Тетяна Горохова — PhD, доцентка ПДТУ, бізнес-тренерка, фасилітаторка.

Потім учасниці розповіли про себе все що захотіли: як звуть, чим займаються, для чого прийшли на блог-кафе, що турбує. В ігровій формі запам’ятали всіх присутніх по іменам та індивідуальним рухам.

Далі тренерки розповіли суть мотивації, запропонували виконати техніку на мотивацію у процесі досягнення мети. В ході техніки використовувалися онлайн метафоричні асоціативні карти «МЕГА МАК», які за допомогою особистого сприйняття людиною образів на картах, допомогли розв’язати поставлені учасницями питання.

Щоб зняти з себе свої вагання, підбадьоритися – влаштували танцювальну хвилинку.

 І найголовне – копнули глибше. Говорили про призначення, адже ми не знаємо, ким можемо стати до тих пір, поки не зрозуміємо, що можемо робити. Є такий вислів Вільяма Барклі: «У житті людини є два найважливіших дня: перший — день, коли він народився, а другий — коли зрозумів, навіщо». Тож учасниці блог-кафе пройшли путь визначення та зрозуміли що вони можуть робити тут і зараз.

І на останок – сеанс медитації, який розкрив учасницям всі таємниці душі. Але і надав надію на майбутнє.

Ну і як же без зворотного зв’язку, але з метафоричними асоціативними зображеннями «Колесо Життя». Це набір психологічних зображень для особистого розвитку, самомотивації і натхнення.мниці душі. Але і надав надію на майбутнє.

 В ході заходу учасниці  глибоко занурилися в тонкі матерії своєї свідомості, отримали кваліфіковані поради від коучині Тетяни Вейдер та мотиваційні натхнення від Тетяни Горохової. І пішли додому з крилами надії на інше краще життя, яке вони самі вже сьогодні почнуть будувати для себе.

Адже голос жінки має силу!

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#ГолосЖінкиМаєСилу #WomenVoicesCount #ФундаціяПравЛюдини#HumanRightsFoundation

09:17
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Юрист інформаційно-правового центру допоміг з вирішенням фінансових труднощів
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» на початку лютого 2024 року звернувся пан Андрій

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).