{content|string_get_meta_description}

Блог-кафе – співочий конкурс “LIVE from Music” м.Маріуполь

Блог-кафе – співочий конкурс “LIVE from Music” м.Маріуполь

16 липня в місті Маріуполь, в рамках проєкту «Голос жінки має силу 2020», відбувся феєричний співочий конкурс “LIVE from Music”.

Якщо замислитися над питаннями:
– Що є нашою мовною візитівкою?
– Що впливає на наше самопочуття та сприйняття інформації?
Відповідь ми знаємо чітко – звісно голос! А якщо це голос молодих креативних містян – то просто рушійна сила, яка прибирає всі перепони перемовин та комунікацій, бо несе позитив, енергію миру та розвитку.

Тож, як це було…

Амбасадорка проєкту та керівниця «Освітнього хабу», де проходив захід, Тетяна Вейдер ознайомила учасників та гостей конкурсу з метою проєкту «Голос жінки має силу». Розповіла про організатора заходу – ГО «Агенція Демократичного Розвитку Донбасу». Побажала успіхів та нагадала про головний приз – безкоштовну участь у міжнародному вокальному конкурсі.

Далі, як справжні виконавці перед виступом, співаки зробили розспівки разом з керівницею Творчого об’єднання вокально-хореографічних колективів «Зразковий театр пісні «Радість» та «Народна шоу-група «Максимум» МБК «Український дім»» Іриною Барановою, яка провела майстер-клас із налаштування голосового апарату.

Провели рандомне жеребкування виступів, за результатми якого Сonfеrencier конкурсу Тетяна Горохова запрошувала співаків.

Потім тиша в залі і неймовірний спів! Всі учасники виконували музичні композиції наживо. Чудові голоси, сучасний репертуар – яка ж гарна та талановита наша молодь!

Далі нелегкий вибір членів журі у складі: Тетяна Вейдер, Ірина Баранова, Аскольд Квятковський.

А поки організатори конкурсу готували дипломи та пам’ятні призи – член журі Аскольд Квятковський – професійний музикант, директор компанії подій «Фігаро» надав сценічні поради виконавцям та провів вікторину «вгадай пісню по емодзі».

І феєричний фінал! Вітаємо всіх учасників з отриманням звання лауреат!

Вітаємо лауреата І премії Тамару Шматкову з перемогою та запрошенням до безкоштовної участі в міжнародному конкурсі!!!

А оскільки конкурс проведено напередодні Всесвітнього дня емодзі – то всі учасники отримали пам’ятні подарунки – футболки, блокноти та люмінесцентні наліпки із зображенням смайликів, а лауреат І премії – м’яку декоративну подушку «Смайл», яка буде довго нагадувати про участь в проєкті «Голос жінки має силу».

Дорогі учасники! Пишаємося Вами та бажаємо творчих успіхів! Адже наш з Вами голос має велику силу!

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків ІФА та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

21:38
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...

Останні новини

Зміцнення навичок фандрайзингу: члени ГО “Східна фортеця” опанували навички залучення фінансової підтримки
​Члени ГО “Східна фортеця” опановували навички фінансової підтримки під час тренінгу з фандрайзингу, який відбувся 22 березня.
Члени ГО "Східна фортеця" здобули цінний досвід на тренінгу зі стратегічного планування
18 березня члени громадської організації "Східна фортеця" на тренінгу зі стратегічного планування отримали необхідний досвід та знання для подальшого розвитку своєї організації.
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Як жінки ВПО шукали шляхи розвитку своїх громад
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Діалог жінки-ВПО та влада: розвиток через обговорення ключових питань
Юрист інформаційно-правового центру допоміг з вирішенням фінансових труднощів
​До інформаційно-правового центру у смт. Білозерка ГО «Херсонський центр прав людини» на початку лютого 2024 року звернувся пан Андрій

Підготовлено ГО "Агенція демократичного розвитку Донбасу" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансовою підтримкою Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida). Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди ООН або Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (SDC) та Шведського агентства з питань міжнародного співробітництва (Sida).